Predstavljamo člana mjeseca

 Ime i prezime:

 Mario Šterc

 više

 
 

Najave događaja

5. Tomos susret održat će se 01. lipnja 2024.

33. Oldtimer susret održat će se 01. rujna 2024

Obavijest članovima

Redovna Skupština Oldtimer cluba Sisak održat će se 16.ožujka 2024.

Oldtimer susret Sisak 2019

Tradicionalno svake prve nedjelje u rujnu, tako je i ove godine, 1. rujna 2019., održan susret ljubitelja starodobnih vozila u Sisku. I više nego idealne vremenske prilike su uvelike pomogle velikom odazivu mnogobrojnih članova oldtimer klubova, ne samo iz Siska, već i okolnih županija. Na susretu je sudjelovalo 78 vozila sa 110 sudionika iz čak 15 klubova diljem Lijepe Naše.

Jutarnji program je obuhvaćao izložbu starodobnih vozila na 'sisačkom korzu', a primjetan osmijeh i dobro raspoloženje Siščana je osim ugodnog rujanskog sunca izazvala i neobična pojava slike prometa od prije par desetljeća, vraćajući mnogim građanima uspomenu na neka lijepša vremena. Motociklisti su za vrijeme izložbe na stazi HAK-a u Sisku imali natjecateljski dio HROS-a. Točno u podne se oglasila sirena za polazak, te se formirana kolona, vremešnih, ali očuvanih, kao tek iz salona izašlih, vozila uputila prema sportskom aerodromu Šašna Greda nedaleko od Siska. Oldtimer klub Sisak već dugi niz godina uspješno surađuje s Aeroklubom Sisak, postavljajući izložbu starodobnih vozila tijekom održavanja aeromitinga, dodatno doprinoseći što većem odazivu i edukaciji građana. Završna svečanost je održana u prostorijama utvrde Stari Grad Sisak sa dodjelom nagrada i priznanja, te bogatom večerom. Možemo sa sigurnošću zaključiti kako je iza nas još jedan izuzetno uspješno održan oldtimer susret, te vas očekujemo sljedeće godine u još većem broju!

Informacije

Predsjednik: Marijan Brlić ; Tel. 091 520 4676 ; Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ; OIB: 17387764227 ; IBAN: HR5523400091100102041